Labels

Sunday, 5 May 2013

Hidupku Hitam Putih

Assalamualaikum
kepada saudara dan saudari
yang sudi terjah masuk ke blog saya ni

x kira anda comel atau tidak
x kira anda ensem atau tidak
ku pasti memberi salam kepada anda 

hai dan sekali lagi Assalamualaikum *may peace be upon you
pa kabar semuanya
okay ? good .
macam mana hidup korang ?
okay ? good .

hari ni pilihan raya 13.
tapi aku x mengundi laaa....belum cukup umur,
pergi kl ikot mak ayah mengundi
alhamdulillah selamat pergi dan kembali
otw nk balik sempat laa pergi amcorp, gi umah abang, gi d'desaria
gi umah atok nun wan
wah happy aku ari ni
tapi nape bila aku balik umah aku jadi
kelabu ?
why ? kenapa begitu ? 

hurmm...sungguh ku menyatakan ku bosan di rumah
xde ape pun seriously
*nothing much really
laptop, phone, tv, fridge, microwave, fixie, tandas, kipas 
tu je la teman sejati aku dalam umah ni
oops lupa *berus gigi
^^

by the way saje je nk update 
da bosan sungguh .. mesti korang pikir aku merepek kann
memang pun
okay lah assalamualaikum
kalau jawab dapat pahala yang besar tauu ?? 
haha okay assalamualaikum ^^