Labels

Thursday, 20 December 2012

PMR IS OUT :)

assalamualaikum
kepada saudara dan saudari 
yang sudi melangkah masuk ke blog 
saya ini.

tak kira anda ensem atau tidak
tak kira anda comel atau tidak
saya pasti akan memberi salam kepada anda .

result PMR dah keluar.
Alhamdulillah. Syukur kepada Allah SWT kerana telah memberikan 
saya result yang mampu memuaskan hati ibubapa saya.

ibu berpesan 
" x pe ea Danny ? dapat result cmtu da kira ok la tu,
try again mse SPM nnti ea ? banyak lagi masa.
tapi change ur attitude and cara Danny belajar.
okay ? good boy . :) "

ok mama ! i will do it ^^
for me for you for the family for my race and my religion.
i'll never let u down
:)

assalamualaikum.
yang buruk dari saya,
yang baik semua dari Allah SWT.

Tuesday, 4 December 2012

IM NOT SORRY

kali ni x de salam utk pembaca
just nk ckp je.

im not sorry okay.
im not sorry.
NOT SORRY ! 
U FUCKING RETARDS !

kalau aku tau semuanya berakhir mcm ni.
aq x tgo korang lah weh !
memang aku nk korang terasa.

korang soh aku jauhi korang.
aku x nk saketkan hati spe2.
but its for the best.

so goodbye.
kepada sesiapa yang memutuskan silaturrahim dengan aku.
FUCK OFF.

Monday, 3 December 2012

UITS. TEMPAT MENGADU

Assalamualaikum .
kepada saudara dan saudari
yang sudi melangkah masuk
ke blog saya yang seberapa cantik ni.
tapi blog ni lah satu2 nya baby yang aku sayang :D

blog. ko lah tempat mengadu ku yang ke-4
nk ngadu ni ! cpat la dengar !

okay ^^
pada satu hari, aku x igt la mcm mne aku leh kenal ko
tapi yg aku tau aku kenal ko dari skype an ?
first2 aku tego ko kat skype an ?
hmm...btol lah kot.

serious. aku rasa ko lawa.
tapi ko x setanding si "dia"
aku rase sweet gile bile ko ckp ko teringat kt arwah bf ko
sian dia T^T
x sangka. rupa nya ko un sama kepala nun aku.

oi ! ape ni !
mcm nk mengayat pompuan je aku ni.
haha tapi yang klaka pasal ko...
time ko makan lah.
gopoh. makan biskut un boleh pecah
haha tapi aku ape kurangnya
gelak sampai x pasan speaker dah terjunam jatuh kat lantai.

hoho da la anak bongsu ! tiru je tau
favourite song aku un nk tiru an ? an ?
cepuk kang.
*okay yang "cepuk" tu je la aku tiru dari ko

okay. da nak sampai finale :)
nk bukti kan ko tu lawa. aku ckp ko lawa, ko muntah.
mcm x tau je
nah sebijik gamba sendiri *


haha aku men amik je gamba ko.
sorry lah ko rse gamba ni buruk..
^^

okay sini lah penutupnya
assalamualaikum .
yang buruk dari saya .
yang baik dari Allah SWT