Labels

Saturday, 24 November 2012

Bored

Assalamualaikum.
wahai saudara dan saudari
yang sudi .
melangkah masuk ke alam blog saya ini.

x kira anda comel atau x.
x kira anda ensem atau x.
saya pasti memberi salam kepada anda.

cuti, cuti, cuti, cuti, cuti.....
banyak kebaikan dan keburukannya.
tetapi kebaikan dan keburukannya ialah berdasarkan apa jenis orang kamu itu.
kalau kamu mcm saya, mmg boring gile cuti kali ni.

okay. saya pelajar lepasan PMR 2012.
sekarang x de buat pape at rumah.
makan tido makan tido .
tu je la keje saya sepanjang cuti ni.
saya un da chubby sket da ni. YESH XD

hari tu, awal cuti saya dgn kawan2 pergi
BERJAYA TIMES SQUARE.
memang gempak , bes gilllaaa doe !
haha.

selain itu, saya berpeluang pergi ke AEON dan Jusco di Rawang.
temankan kawan beli baju.
hari berikutnya
saya pergi skola. tolong cikgu .
saya ahli budak2 MURAL.
MURAL ye !! BUKAN MORAL !
so.
selepas da selesai semua keje MURAL,
saya dok la kat rumah macam kucing rumah.
makan minum semua mak ayah suap. XD

kalau saya boring teramat.
saya pergi cyber cafe. main game kat sana.
selain tu memang saya x de buat pape kat rumah.

Ohh ! hari sebelum semalam, saya pergi skola dengan
kawan2 saya .
maklumlah ada kem pengakap ( JAMBORI )
international lakk tuh .
haha. mencari khemah di sekolah.

nampaknya saya tiada rezeki tahun ini untuk menjual durian.
durian x banyak . saya suka makan durian !
tapi disebabkan kesihatan badan, saya x leh makan banyak sgt.
nnti panas badan. pastu demam.....terbaik.

saya nak buat "vlogging" !
tapi kalau nk bercakap ni, memang leceh.
takut tekak kering je.
pastu x tau nk ckp ape dah.
x psal2 video 1 minit je.

saya akan berpindah tahun depan. 
tapi tak confirm lagi.
so i just go with the flow XD
Assalam friends T^T

oh ! and for the muslims.
let's pray for GAZA .
walaupun kita x mampu menolong mereka dengan
memberi bantuan tentera.
kita hanya mampu berdoa untuk kamu wahai saudara dan saudari.
doakan yang terbaik,
moga mereka semua selamat dari bala.

okay ?

Assalamualaikum !
nk kene amik cendawan untuk besarkan Mario jap XD




UPDATE

UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDOWN UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE 


SENYUM KALAU JUMPA UPDOWN DALAM 1 SAAT XD

Tuesday, 13 November 2012

Kawan Sejati Nak Pindah T^T EMOTIONAL

Assalamualaikum.
saya ucapkan.
kepada. 
saudara dan saudari.
yang sudi melangkah masuk ke blog saya ini.

x kira.
anda comel atau tidak.
x kira.
anda ensem atau tidak.
saya.
pasti akan.
memberi salam kepada anda.

ok kawan since tingkatan 1 nak pindah
sedih.
pindah dkt dgn kampung aku lak tuh.
NOGOGHI ( NEGERI SEMBILAN )
dia pindah at Nilai
kampung gua at Juaseh.
tpi x pe.
dia ckp "chill , ramai lagi kawan yg lagi bagos dri dia
bole je contact kat fb and fon ! "
*NOT REALLY*

saddest part is .
dia nk bagi kucing.
kalau dia pindah , dia x boleh bawak kucing !
tpi my mom x agree..
acane ? 
>> hey i still want your cat<<

and and
aku ni hopeless betol lah.
nk mohon SMT un x tau.
hahaha ko jgn gelakkan aku.
kalau ko gelak siap ko !

mentang2 lah kepala sepesen,
dua2 gile game. *macam geek abes*
nnti da x de sape da aku nk borak pasal game.
wwuwuwuwwwwuuu.

gua mau citer sket sblom lu pindah
fom 1 kenal, through rumors, * i donno if its true *
" weh ada budak ske ko !! "
ok done .
lepas tu kenal kat rehearsal choir and dancing ea ?
and then senyap 8 bulan .
^
|
" kinder bueno giving months "

fom 2.
kelas sama,
first month dok depan ko.
porak peranda.

second month dok sorang2. ( me )
till end of year. sedih T^T .

fom3.
x btgo sgt.
tpi slalu kene cubit.
SAMPAI LEBAM TAU X ?!!
pastu gado sebab aku hentak pintu kat bahu ko.
and then lepas exam.
da langsong x btgo.
chat kat fb je lebih.
T^T ( maklumlah budak mural = me )

ok aku nk ko igt yg aku da list ko as 
bestie aku.
best friend i ever had.
OKAY !?
ALISYA MAISARAH ?!!

lepas ni x de dah org nk kutuk ko MEJAR = MEJA = DESK

hm. ok . hope ko dapat la carik bf !! XP

weh aku link fb ko tau ? jgn marah !!
kalau ko nk soh aku delete , ckp tau.

kbye.
assalamualaikum
semoga selamat perjalanan ke Nilai nnti.
nnti story la sket kat aku pasal skola baru ko tu !
*mcm Fadilah lak ( story )


Wednesday, 7 November 2012

Assalamualaikum wahai saudari, jawab salam mu ingin ku dengari.

Assalamualaikum wahai saudari,
harap kamu memaafkan kesilapan ku ini,
ku tidak berniat menggores perasaan saudari,
tidak, aku melakukannya kerana ada sebab tersendiri.

wahai saudari yang ku kasihi,
adakah salah aku berbuat demikian ?
sedangkan kamu sendiri berkata.
di dalam kad yang tebal yang mengeluarkan suara.

sudahkah kamu lupa wahai saudari ku.
sudahkah ?
ku tanya kepada mu ,
masihkah kamu menyayangi ku wahai saudari ?

ku mohon maaf seribu kalam,
di samping itu , ku selitkan salam,
ku menulis di hari malam,
harap kamu teruja , tapi jangan terjunam.

ya aku mengaku aku salah,
ku tahu ujian ku berat bebannya,
lebih-lebih lagi kamu kaum Hawa,
ku terlupa hati mu umpama kaca.

kata-kata ku ini memang tiada maksudnya,
tetapi ku harap kamu dapat sesuatu daripadanya,
terselit dalam kata yang tiada nilainya,
kejujuran dari hatiku yang penuh keikhlasannya.

ku akhiri kata-kata ku dengan salam
harap kamu faham dengan mendalam
yang wajib dijawab ialah salam,
ingat saudariku jawab lah salam !

. ASSALAMUALAIKUM .