Labels

Thursday, 18 August 2011

2 perkara pelik berlaku hari ni...


yo , ape cite ?
haha :) cite bes bro..
mase kelas seni tadi ade dak pompuan ni...
die kentot hanya dengan menggunakan buku !!
x de lah..
die seret buku tu kat meja licin....
pastu berlaku geseran and then berbunyi lah dye....
haiiyooo....hang pcaya hang bodo...
hahaha :) jangan mara la no ? saja ja menguji hang semua
pastu kes sala nombo lak..
ade lak die mesej and the kol aq pnye banyak !!
macam bangang je....
ni haa nombo die...0126168435 pastu die kol gne enpon umah lak...
ni haa nombo nyew...0326973400
da la sala nombo ! pastu bukan nk cakap sori ke hape ke !!
carik nahas je bulan pose ni....bikin wa punya darah panas pagi2 ni !!
herh !
mesej nye berkata " buka puasa kedai ropi ni weh mai ar ! "
aq pon pker " pahal ngan orang ni ? da la x knal , main ajak je..."
pasal kol tu die asyik bende same je...
" erm....normah ade ? ni sape ? mahadi eh ? "
pastu leh lak tanye " ingat kan da tuka nombo ... "
and i was like..
" wadda fak !! u kiddin mi ? i donno u la sorri... "
tapi sy x de la cakap camtu ... saya diam je...
haha :)
ok lah...
this is Danial Nor Rafeeq signing out !
thank you and have a nice day !!

Tuesday, 16 August 2011

Kali ke-2 posting di blog ni...

hari ni baru je lepas pukul 8:35 pagi...
saya telah membaca artikel di blog ini..
saya membaca tentang gambaran hari kiamat..
saya rase yang saya nk ubah perangai dan sifat saya dari sekarang..
saya ingin mendapat nikmat semasa di perjalanan ke syurga...
saya inginkan air, tempat teduh dan juga kenderaan supaya saya selesa..
oh, hampir terlupa...awak ade ingat x pasal jambatan yang nipis seperti rambut ?
saya ingin melepasinya dan tidak mahu dimasukkan ke neraka bersama 999 orang yang jatuh itu....
saya tidak sanggup untuk menanggung segala seksaan api neraka...
saya inginkan nikmat di syurga...
dan saya juga mahukan keluarga saya di masukkan ke dalam syurga..
dan mendapat semua nikmat yang saya telah dapat...
saya ingin melihat wajah Mu wahai Allah SWT...
yang Maha Agung dan Maha Esa..
ok lah..
setakat sini sahaja pengeluahan perasaan saya...
this is Danial Nor-Rafeeq signing out..
thank you and have a nice day !!
Assalamualaikum ( may peace be upon you )

PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO MERDEKA BAGI REMAJA SEKOLAH !

konichiwa !!
post pertama saya ialah tentang ini ...
haha : )
teringin nk masuk, pertanding dan menang...
huhuh :(
tapi karang kalau saya buat video x menang...
malu je...
x tau ke pasal ni ?
kan senang tu ??
x yah nk gi search kat google hape semua....
susah, and then lama lak tu kene tunggu...
tapi da recruit kawan da !!
1. Of course saya...
4.kemungkinan dak ni...Lokman Aman Hakim
haha : )
korang !!
boring la...
shooting ahad ni ! kalau bole nk 3 ari je shooting..
huwaaa....
korang x nk try ke ?
siapa yang bace post ni bulan depan or tahun depan melepasla...
yang bace tahun ni...
haha : )
ok lah...
till then...this is Danial Nor-Rafeeq signing out..
thank you and have a nice day !!